I Lav Lit

I LAV LIT − sätter guldkant på din läsvardag

Inspirerade av den amerikanska bokboxen OwlCrate lanserade Lavender Lit våren 2017 I Lav Lit, en litteraturbox för dig som älskar böcker och vill ha något extra. Varje box innehåller en alldeles ny bok från Lavender Lit och flera exklusiva, bokrelaterade överraskningar. Boxen skickas ut ca två veckor innan boken har officiell release, vilket innebär att du får chans att läsa den före alla andra! Du beställer bara de boxar du vill ha och förbinder dig inte att köpa fler. För att beställa, mejla namn, adress och vilken eller vilka boxar du vill ha till info@lavenderlit.com. Pris per box: 269 kr inkl frakt. Läs mer om vilka boxar som är aktuella nedan!

Det finns fortfarande ett fåtal exemplar kvar av hösten och vinterns boxar!
Fejk av E. Lockhart SLUTSÅLD
Allt det vackra är inte förstört av Danielle Younge-Ullman SLUTSÅLD

Till alla killar jag har gillat av Jenny Han Kampanjpris 199!

För att beställa, mejla namn och adress till: info@lavenderlit.com

Observera att detta inte är en prenumerationstjänst, du beställer bara de boxar du vill ha och förbinder dig alltså inte att köpa fler. Du är såklart varmt välkommen att mejla oss och ställa alla dina frågor.


Våren 2018 erbjuds tre boxar!

Box 1: Till alla killar jag har gillat

Jenny Han är internationellt mycket uppmärksammad för trilogin om sextonåriga Lara Jean Song, hennes systrar och killarna i deras liv. 2018 ger Lavender Lit äntligen ut böckerna i svensk översättning! Det är trovärdigt och fint om systerrelationer, vänskap och den första kärleken. Och gillar du, precis som Lara Jean, att pyssla? Då är det här boxen för dig!

Boxen skickas ut med start i mitten på januari. För att beställa, mejla namn och adress till info@lavenderlit.com. Glöm inte att skriva vilken eller vilka boxar du vill beställa!

Nu till kampanjpris! 199 kr inkl frakt

Children of blood and bone: Solstenen_3D

Box 2: Children of blood and bone: Solstenen SLUTSÅLD

Children of blood and bone: Solstenen är den första delen i fantasytrilogin om Orïshas ättlingar. Boken innehåller starka karaktärer, häftig magi och bladvändande spänning som utspelar sig i en värld inspirerad av Västafrika och Black Lives Matter-rörelsen. Om du vill läsa 2018 års bästa fantasybok är det här boxen för dig.

Boxen skickas ut med start i slutet på februari. För att beställa, mejla namn och adress till info@lavenderlit.com. Glöm inte att skriva vilken eller vilka boxar du vill beställa!

 

Karlek hat och andra filter_3D

Box 3: Kärlek, hat och andra filter

En brännande aktuell, gripande och ärlig berättelse om muslimska Maya. Samira Ahmed har skrivit en historia om islamofobi, men också om kärlek och hopp och att våga bryta sig loss. En bok för alla som gillar The hate u give av Angie Thomas. Om du vill ha kärlek och romantik, men även en stor portion svärta i dina böcker, tror vi att den här boxen är något för dig.

Boxen skickas ut med start i slutet på mars. För att beställa, mejla namn och adress till info@lavenderlit.com. Glöm inte att skriva vilken eller vilka boxar du vill beställa!


Nyfiken på innehållet i tidigare boxar? Kika här!

 

Fejk-boxen, hösten 2017
Fejk av E. Lockhart
- Kom ihåg-block från Sporrong form
- Muggunderlägg från Fable & Black
- 2 st bokmärken

Fejkbox

Inte för nära-boxen, våren 2017
Inte för nära av Colleen Oakley
- Personlig hälsning från författaren
- Tygkasse med I LAV LIT-tryck
- Brosch med litet hängsmycke i form av en bok
- Liten anteckningsbok
- Tepåsar från Pukka

Inte för nära-box


Symbolbild med länk till manussidan