I Lav Lit

I LAV LIT − sätter guldkant på din läsvardag

Inspirerade av den amerikanska bokboxen OwlCrate lanserade Lavender Lit våren 2017 I LAV LIT, en litteraturbox för dig som älskar böcker och vill ha något extra. Varje box innehåller en alldeles ny bok från Lavender Lit och flera exklusiva, bokrelaterade överraskningar. Boxen skickas ut ca två veckor innan boken har officiell release, vilket innebär att du får chans att läsa den före alla andra! Du beställer bara de boxar du vill ha och förbinder dig inte att köpa fler. För att beställa, mejla namn, adress och vilken eller vilka boxar du vill ha till info@lavenderlit.com. Pris per box: 269 kr inkl frakt. Läs mer om vilka boxar som är aktuella nedan!

 

 

För att beställa, mejla namn och adress till: info@lavenderlit.com

Observera att detta inte är en prenumerationstjänst, du beställer bara de boxar du vill ha och förbinder dig alltså inte att köpa fler. Du är såklart varmt välkommen att mejla oss och ställa alla dina frågor.


Hösten 2018 erbjuds en ny box! SLUTSÅLD!

Omslag: Sanna Sporrong Form

Över en miljon sålda exemplar i USA och mer än 40 veckor på New York Times bästsäljarlista: Den vansinnigt gripande romanen Innan ni tog oss har fått läsare på fall över hela världen och nu kommer den äntligen på svenska! 

Innan ni tog oss bygger på den sanna historien om USA:s mest ökända adoptionsskandal, där barnhemsföreståndaren Georgia Tann och hennes hejdukar kidnappade barn från fattiga familjer och sålde dem till rika. Boken är full av svärta och sorg, men också av kärlek och hopp – för att inte tala om syskonkärlek. 

Den här boxen passar dig som vill ha en fängslande bok som är fullt omöjlig att lägga ifrån sig!

Boxen skickas ut med start i början av september. För att beställa, mejla namn, adress och mobilnummer till info@lavenderlit.com. Glöm inte att skriva vilken eller vilka boxar du vill beställa!  

 


Nyfiken på innehållet i tidigare boxar? Kika här!

 

Till alla killar jag har gillat-boxen, våren 2018
- Till alla killar jag har gillat av Jenny Han
- Brevpapper från Blekking & Blitz
- Fickspegel från Fable & Black
- 3 st olika washi-tejper från Note & Wish
- Mönstrade muffinsformar från Liberty

Fejkbox

Fejk-boxen, hösten 2017
Fejk av E. Lockhart
- Kom ihåg-block från Sporrong form
- Muggunderlägg från Fable & Black
- 2 st bokmärken

Inte för nära-box

Inte för nära-boxen, våren 2017
Inte för nära av Colleen Oakley
- Personlig hälsning från författaren
- Tygkasse med I LAV LIT-tryck
- Brosch med litet hängsmycke i form av en bok
- Liten anteckningsbok
- Tepåsar från Pukka


Symbolbild med länk till manussidan